02 d’abril 2024

Reunió del Consell Pastoral de març

El passat 25 de març es va reunir el Consell Pastoral de la Comunitat, en la reunió habitual de cada mes. Aquesta trobada no va estar com les altres. L’absència de Mn. Josep Maria Jubany, en convalescència després d'una operació, va marcar un buit en la reunió. Tot i això, el seu esperit va estar present en cada moment, tant en el comentari de l’Evangeli com en el tractament dels temes més usuals de la Comunitat.

Es van tractar diversos temes rellevants per a la vida de la parròquia. Es destacà positivament les recents xerrades quaresmals al CIC, que han enriquit la nostra fe i el nostre coneixement. També es compartir l’èxit de la pregària al estil Taizé, que va tenir lloc el passat dia 18 de març.

Un altre tema important va estar la pròxima sortida a Montserrat, programada per al 13 d'abril. Amb 38 persones inscrites a 25 de març, es confia omplir les 55 places disponibles a l'autocar. Es va decidir difondre aquesta informació a través de les xarxes socials i amb cartells a l'entrada de l'església, per animar a més membres de la comunitat a unir-se a la visita a Montserrat.

Es continuem recollint testimonis escrits sobre què significa Sant Ildefons per a cada un de nosaltres, en commemoració del seu 75è aniversari. És una manera de preservar la memòria i l'esperit que han format la nostra comunitat al llarg dels anys.

La trobada mensual del proper 15 d'abril comptarà amb la participació de Noemí Ubach, de la plataforma "Alcem la veu". La seva presència promet ser enriquidora i inspiradora per a tots nosaltres.

Es valorà la necessitat d'una col·lecta extraordinària per finançar el pintat de la Capella del Santíssim. Els fons de la comunitat no són suficients per a aquesta intervenció, i es necessita la contribució de tots per restaurar la seva bellesa i esplendor.

La reunió va finalitzar resant tots plegats un parenostre i pregant per la ràpida recuperació del Mn. Josep Maria.