22 de gener 2024

Resum de la reunió del Consell pastoral

El passat dilluns 15 va tenir lloc la primera reunió del Consell pastoral d’enguany. Després de comentar l’evangeli del diumenge iii de durant l’any, es va fer una valoració dels actes de Nadal, destacant la bona organització i la participació en la missa familiar de la vetlla de Nadal.

El actes del 75è aniversari de la comunitat van ocupar la part central de la reunió. Es va escollir el logo que s’utilitzarà per a aquesta efemèride. El primer acte serà l’eucaristia del dia 27, de la qual es van polir alguns detalls d’organització.  Els encarregats de la confecció de la Memòria de l’any 2023 van fer-ne una petita presentació. S’acordà que es convidarà a tothom qui vulgui a fer arribar la seva vivència de Sant Ildefons amb la voluntat de recollir els diferents testimonis i poder-los publicar.
La sortida a Montserrat serà el primer o el segon dissabte d’abril, depenent de la disponibilitat de l’abadia. Ja es té el pressupost de l’autocar per poder-hi anar. S’està preparant una de les nostres trobades mensuals, segurament la del mes d’abril, sobre els 75 anys de la parròquia. També es va valorar la possibilitat d’organitzar una exposició amb un recull de fotografies que entre tots podem aportar.
Finalment es van recordar les dates de les sessions de Quaresma que s’organitzen conjuntament amb el CIC i que seran els dilluns 26 de febrer, i  4 i 11 de març.
La reunió s’acabà, com sempre, amb un parenostre.