29 de novembre 2023

Reunió del Consell Pastoral de mes de novembre

El passat dilluns dia 27, el Consell pastoral va celebrar la seva reunió mensual. Després d’aprovar l’acta de la reunió d’octubre, es va comentar l’evangeli del Diumenge I d’Advent en què Jesús ens diu: “Vetlleu”.

Es va aprofitar la reunió per avaluar la pregària del dia 20 de novembre, “Pacificar els cors, pacificar el món”, valorant-ne molt positivament les lectures escollides i la presència de fidels participants. També s’acordà que la propera Trobada mensual de la comunitat tingui lloc el dilluns 18 de desembre.

El tema al qual es va dedicar més temps va ser  el 75è aniversari de la comunitat de Sant Ildefons que s’escau l’any vinent, les accions possibles i el calendari per celebrar aquesta efemèride. De tots els actes que es preveuen, us en destaquem l’eucaristia que se celebrarà el dissabte 27 de gener, presidida pel pare abat Manel Gasch, i la visita a Montserrat, un dissabte durant la primera quinzena d’abril, per part de totes aquelles persones de Sant Ildefons que vulguin participar-hi.

Les properes setmanes s’aniran coneixent altres activitats que s’estan preparant per celebrar aquest significat aniversari al llarg del 2024.