22 d’octubre 2024

Nou curs d'Espai Obert

Cristianisme al Segle XXI informa del programa de l'Espai Obert que ha preparant pel curs que estem començant. Amb aquest programa es vol posar de manifest alguns dels problemes que neguitegen i també aquelles llavors d'esperança que poden ajudar a afrontar aquests problemes. El cicle d'Espai Obert  2024-2025 es titula "Llavors d'esperança en un món complex".

Aquest és el programa complert amb les sis sessions, que com cada any, s'inclouen en el cicle:

- 26 d’octubre Creences creïbles en una societat crèdula: Ramon M. Nogués Carulla, Catedràtic emèrit d’antropologia biològica.

- 18 de gener Confiança personal bàsica en un món canviant: Víctor Hernández Ramírez, Psicoanalista, Pastor Evangèlic.

- 15 de febrer Equitat i distribució de la riquesa: Guillem López Casasnovas, Economista, Catedràtic d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra.

- 15 de març Guerres i negocis armamentístics: Pere Brunet Crosa, Catedràtic emèrit de la UPC, Investigador del centre Delàs.

- 5 d’abril Postveritat i coneixement en la transmissió de la informació: Joan Garcia del Muro Solans, Filòsof, Professor de la Universitat Ramon Llull.

- 17 de maig Migracions: fronteres obertes? Maria del Carmen de la Fuente Pérez, Sociòloga, Directora de la Fundació Migra Studium.

Dissabtes d’11 a 13 h. Sala d’actes de “Cristianisme i Justícia”. Carrer Roger de Llúria, 13. Sessions presencials i telemàtiques.

En la primera sessió, Ramon Maria Nogués, escolapi, catedràtic emèrit d'antropologia biològica, parlarà de “Creences creïbles en una societat crèdula”. La trobada serà, per qui vulgui seguir l’acte de forma presencial, a la Sala d’Actes de Cristianisme i Justícia el dissabte 26 d’octubre a les 11 del matí.

Per seguir la sessió telemàticament , es pot utilitzar l’enllaç:

 https://us02web.zoom.us/j/86124251409