21 de maig 2024

Embellim l’Església: el regal d’aniversari

Recordem que ens trobem en l’any del 75è aniversari de la nostra Comunitat de Sant Ildefons. Amb aquest motiu, el Consell Pastoral ha organitzat i organitzarà diferents actes. Entre altres propostes,  els membres del  Consell ens conviden a col·laborar entre tots per tenir cura del nostre local, i d’una forma particular, d’un dels seus espais més emblemàtics: la capella del Santíssim.

La capella del Santíssim a causa de la calefacció es va ennegrint i periòdicament s’ha de rehabilitar. La proposta del Consell és que sigui  un auto regal que ens fem amb motiu del 75 aniversari, tot organitzant una col·lecta extraordinària amb aquesta finalitat.

Hem encarregat les feines  a  una empresa   d’inserció social, que també és  la que ens ha presentat un  pressupost de 2.300€. A aquesta quantitat s’hi haurà d’afegir, el 10% del cost, 230€,. D’aquesta forma complirem el compromís que la comunitat de Sant Ildefons va contraure, ja en els seu inicis, segons el qual, sempre que es fessin obres extraordinàries, s’aportaria a Càritas una quantitat igual al 10% del cost de les reparacions.

La col·lecta la iniciarem el cap de setmana del diumenge vinent, dia 26; es facilitaran  uns sobres, amb un distintiu especial, per fer les donacions. Les donacions també es podran fer a través de Bizum (codi 03249) o del tpv que hi ha a l’entrada de la capella.

Aquesta col·lecta  és un fet extraordinari. Fa molts anys que no s’organitza una crida econòmica  d’aquestes característiques.  Una economia precària, una capella que hem d’embellir i la celebració dels 75 anys,  són tres elements importants que han mogut el Consell a promoure aquesta campanya: El regal d’aniversari.