24 d’octubre 2023

75è aniversari, de la fundació de la parròquia de Sant Ildefons

El 23 de gener de 1949, festa de Sant Ildefons, s’erigí com a parròquia, pel bisbe de Barcelona Dr. Gregorio Modrego Casaus, la nostra comunitat de Sant Ildefons, i en va sr nomenat rector Mn. Naríis Sagué. El mes de gener farà 75 anys. Com ja és conegut, durant molts anys la seu de parròquia fou la capella del col·legi de les religioses de l'Infant Jesús, conegudes com a Dames Negres.

Setanta-cinc anys és un motiu per donar-ne gràcies a Déu. Des dels seus inicis fins ara, han estat molts els cristians que han participat de la celebració de la fe, i de les moltíssimes activitats que s'han realitzat en la nostra comunitat. Aquest aniversari és un bon motiu per mirar cap enrere i, tot recordant les persones que al llarg dels anys han format part de la gran família de la nostra comunitat parroquial, dir, amb molta joia: tot és gràcia i motiu de lloança.

La nostra celebració no ha de ser només una mirada cap al passat, sinó i sobretot, un agafar aire per continuar amb creativitat la nostra història.

Al primer Consell pastoral d'aquest curs, van sorgir algunes iniciatives de com fer-ho, però tot és obert i volem acollir tots els suggeriments que ens pugueu fer arribar, així com totes les col·laboracions que pugueu fer.

Ja anirem informant.