23 de maig 2023

Cristianisme al Segle XXI - Debats a Sant Ildefons (dissabte 27 de maig)

A Cristianisme al Segle XXI es parla sovint del creixent distanciament que existeix en el nostre país entre la societat civil i els elements més representatius de la cultura religiosa. Val a dir però, que aquest no és un fenomen exclusiu del nostre país. Per aquesta raó han programat un debat en el que unes persones destacades en l’àmbit educatiu ajudaran a diagnosticar la magnitud d’aquest distanciament.

El proper dissabte 27 de maig a les 11,15 del matí,  i com a continuació de l’Assemblea General de Cristianisme al Segle XXI, es farà la trobada a la Sala d’Actes de la Parròquia de Sant Ildefons en una sessió dels ja tradicionals Debats a Sant Ildefons titulats “Desprestigi social de la cultura religiosa”

Hi intervindran:

Francesc Núñez Mosteo, professor dels estudis d’Arts i Humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya, que parlarà dels “Canvis experimentats per la cultura religiosa en el nostre entorn”.

Eloi Aran Sala, Cap de l’àrea d’Identitat i Missió de l’Escola Cristiana de Catalunya, que parlarà de “Educació i cultura religiosa avui”.

Desprès de les seves intervencions s’obrirà un debat amb els assistents a l’acte.

L’acte serà presentat i moderat per Carme Amorós Basté, membre de la Junta de Cristianisme al Segle XXI.

L’acte serà presencial però els que no pugueu ser-hi el podreu seguir telemàticament utilitzant l’enllaç següent: https://us02web.zoom.us/j/88383084137