09 de febrer 2022

Jornada Mundial del Malalt

Cada 11 de febrer, coincidint amb la Mare de Déu de Lourdes, se celebra la Jornada Mundial del Malalt. L’objectiu d’aquesta jornada és sensibilitzar la societat respecte de la necessitat d’assegurar la millor assistència possible a les persones malaltes, i ajudar-les a assumir la seva situació. També és una oportunitat perquè tots els cristians assumim especialment aquest compromís i siguem més conscients de l’important paper que tenen els serveis d’assistència religiosa i de la necessitat d’una bona pastoral de la salut.

Concretament, a la nostra comunitat, el grup de la pastoral de la salut, s’ha renovat recentment i ens ha fet arribar un missatge que hem estat repetint cada setmana tot el mes de gener al Full Informatiu, amb la intenció de donar a conèixer el servei que estan disposats a fer un grup de persones voluntàries que són les que integren el grup. És un bon moment per agrair-los la seva dedicació.

Recordem que podem sol·licitar aquest servei trucant al  932094328, també  escrivint a l’email de Sant Ildefons <santildefons100@arqbcn.cat>, o bé adreçant-nos al despatx parroquial.