20 de juliol 2021

Agraïment als caps i als monitors de l’Esplai i de l’Escoltisme

L’Esplai Sant Ildefons i l’Agrupació Escolta Joan Maragall tenen una tradició de molts anys a casa nostra; any rere any  molts nois i noies joves de la comunitat han pres la responsabilitat no solament d’ocupar-se del lleure dels més petits, i dels no tan petits, tots els caps de setmana al llarg del curs, sinó que, a més, en arribar aquest temps planegen sortides de campaments i colònies d’estiu per a tots els infants separant-los en funció de la seva edat. Amb aquestes sortides pretenen que els infants gaudeixin de la natura i aprenguin a conviure solidàriament conreant els valors cristians.

Fa pocs dies informàvem de les sortides que han preparat els dos grups per a aquest any i que ja estan en marxa. Per als més petits cerquen llocs a prop del país, i amb els més grans s’atreveixen a anar més lluny. Deixem constància del nostre agraïment, més encara davant les dificultats afegides aquest any per raó de la pandèmia.

Són tants els anys que duen a terme aquesta activitat que és lògic que, tant a un grup com a l’altre, n’hagin estat responsables  molts nois i noies que més tard o més d’hora, en funció de l’edat, hagin estat rellevats per d’altres que han continuat la tasca; la majoria d’ells i elles han sortit dels mateixos infants que n’han gaudit de petits i que en fer-se grans s’han sentit atrets a continuar.

La comunitat se sent orgullosa de donar aixopluc sota el nostre nom, no només de la bona feina que duen a terme, sinó també de la responsabilitat que recau sobre les seves espatlles per mantenir aquesta continuïtat ininterrompuda de tants anys.

Compartim els seus valors i el seu esforç d’educar en el lleure els infants, i els desitgem tots els èxits possibles, que assoleixin els seus objectius i que tornin a casa sans i estalvis havent “carregat piles”, com és costum de dir, amb afany renovat per emprendre el nou curs que no tardarà a començar.