22 de febrer 2021

Vetlla de pregària, divendres 26


Divendres dia 26 de febrer, a les 8 del vespre,
novament ens reunirem per compartir una estona de pregària i reflexió en aquest temps de Quaresma que iniciem amb el lema:  “És ara quan la nostra força és el Senyor”.

En temps de Quaresma l’Església ens convida a intensificar la pregària. En les circumstàncies actuals en què vivim, cal que demanem intensament al Senyor que ens acompanyi, que ens ajudi, que no ens deixi caure en el desànim i,  com diu la carta als cristians hebreus: ”que  enforteixi  les mans que defalleixen i els genolls vacil·lants.” (Heb 12, 12).

El papa Francesc amb motiu de la Quaresma ha escrit un missatge en el qual llegim:“En l’actual context de preocupació en el qual vivim i en el qual tot sembla fràgil i incert, parlar d’esperança podria semblar una provocació. El temps de Quaresma està fet per a esperar, per a tornar a dirigir la mirada a la paciència de Déu, que continua tenint cura de la seva Creació, mentre que nosaltres sovint la maltractem” (cf. Carta enc. Laudato si’, 32-33; 43-44).

Divendres, comunitàriament, demanarem al Senyor, que és el nostre castell de refugi i en qui en l’adversitat hi trobem un gran refugi (Salm 46), que les nostres forces no defalleixin i que ens mantinguem ferms per la fe, alegres per l’esperança i eficaços per la caritat.

La pregària, en anteriors ocasions, seguirà la pauta de les pregàries de Taizé.

Tots hi som convidats.