17 de març 2020

Nota informativa de l’equip de redacció del Full Informatiu de Sant Ildefons

La crisi del coronavirus ha provocat una situació d’excepcionalitat al nostre país i a tot el món que ha comportat la confinació a casa de tota la població, i en l’àmbit eclesial la supressió de totes les misses a la nostra parròquia, seguint les instruccions de l’arquebisbat de Barcelona.
D’acord amb el nostre rector Mn. Josep m Jubany hem decidit no publicar el Full Informatiu mentre no recuperem la normalitat. No té sentit publicar-lo si ningú va missa, que és el moment en què es pot agafar.

Per aquest motiu, acudim al blog, per mantenir la comunicació i la informació que sigui necessària; per això demanem que tots els que puguem entrem al blog amb la periodicitat que cadascú cregui convenient per seguir de prop tot el que creiem oportú publicar.

Mantindrem les Reflexions de la Paraula de Déu que cada setmana apareixen a la primera pàgina del Full Informatiu, com sempre amb la intenció de què ens ajudin a reflexionar sobre el sentit de les lectures del diumenge. I també la informació setmanal del calendari litúrgic.

Preguem al Senyor, a la Mare de Déu de Montserrat, a la Mare de Déu de la Mercè, a Sant Jordi i a Santa Eulàlia, per què metges, infermeres, tot el personal sanitari i administratiu dels centres d’atenció, investigadors, i les accions puntuals que els nostres governants creguin necessàries, ens ajudin a superar aviat aquesta pandèmia que s’està mostrant tan virulenta.