07 de febrer 2020

Trobada mensual de febrer: dilluns, 10

Com ja es conegut, una de les prioritats de la comunitat de sant Ildefons per al curs 2019-2020, és com aplicar l’encíclica Laudato si, i el compromís de treballar per un món més sostenible. La nostra comunitat s’adherí al programa de Justícia i Pau de ser una parròquia ecoSolidaria.

Continuant treballant aquesta prioritat, us anunciem que el dilluns dia 10, a les 20.00 h, en el marc de les trobades mensuals de la comunitat hi participarà el P. Victor Codina , jesuïta. El P. Codina és autor de diverses obres de teologia, en la línia de la teologia de l’alliberament, i ha estat un dels pèrits del Sínode per a l’Amazònia, que s’ha celebrat l’octubre passat.

El Sínode ha estat un gran esdeveniment eclesial, on bisbes d’aquesta regió han revisat el paper de l’Església a l’Amazònia i han plantejat maneres de combatre els grans atemptats ecològics.

Us convidem a participar a la Trobada, i també que ho feu saber a totes les persones que hi estiguin interessades. És una oportunitat d’escoltar una persona que ha participat directament en aquest esdeveniment eclesial, tot esperant l’exhortació del papa Francesc, que sembla que es publicarà aviat.