10 d’octubre 2014

Dilluns 13, primera Assemblea del curs

Ens plau convocar-vos a la primera Assemblea del curs, que tindrà lloc el dilluns vinent, dia 13 d’octubre, a les 9 del vespre.

La primera mitja hora de l’Assemblea la dedicarem a dialogar sobre qüestions que fan referència a la parròquia: informació del primer Consell Pastoral del curs, l’inici de la catequesi i les novetats d’aquest any, etc.
Tot seguit i cap a dos quarts de deu, iniciarem la ponència del tema que tractarem aquest mes i que serà :

El Sínode sobre la família: temes que es van tractar i expectatives.


Com ja sabeu, diumenge passat s’inicià a Roma el Sínode extraordinari de bisbes per tractar la problemàtica de la família, sínode que ha creat molta expectativa. Recordeu que aquest Sínode ve precedit per una àmplia enquesta, promoguda pel mateix Papa Francesc, sobre qüestions referents a la moral matrimonial i familiar, i que comunitats cristianes d’arreu del món van contestar les preguntes d’aquesta enquesta en el seu moment. També s’han fet publiques les discrepàncies que hi ha entre diferents sectors de l’Església sobre algunes qüestions concretes, com la comunió dels divorciats i tornats a casar, l’ús dels anticonceptius etc.

Per parlar de tot això hem convidat Mn. Manuel Claret, rector de la parròquia de la Pau. Delegat de pastoral familiar del Bisbat i professor de moral matrimonial a la Facultat de Teologia de Catalunya.