12 de maig 2014

51ena Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions

Ahir, quart diumenge de Pasqua, conegut com el diumenge del Bon Pastor, l’Església celebrà la Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions amb el lema: “Surt a donar-ho tot”.

Precisament el missatge del Papa per aquest dia ens convida a fixar-nos en el Bon Pastor: Jesús. Ell recorria poblets i viles, on es compadia de les persones perquè eren com ovelles sense pastor. Per això envia els seus deixebles a treballar.

Disposem el nostre cor a ser «terreny adobat» per escoltar, acollir i viure la Paraula i donar així fruit. Com més ens unim a Jesús amb la pregària, la Sagrada Escriptura, l’eucaristia, els sagraments celebrats i viscuts en l’Església, amb la fraternitat viscuda, més creixerà en nosaltres l’alegria de col•laborar amb Déu al servei del Regne de misericòrdia i de veritat, de justícia i de pau.

I la collita serà abundant i en la mesura de la gràcia que sabrem acollir amb docilitat en nosaltres. Amb aquest desig, i demanant-vos que pregueu per mi, imparteixo de cor a tots la benedicció apostòlica.”
(Extracte del final del Missatge del Papa Francesc).