21 de novembre 2011

Gran recapte d'aliments

Hola Batec@ires!!!!

Quants de vosaltres podríeu participar a la campanya solidària que el nostre buscador BATECerca ens va anunciar a l'última trobada? La campanya: GRAN RECAPTE D'ALIMENTS és el dissabte 26 de novembre i la franja horària que ens comprometem a cobrir és de 9h a 13h però podeu venir l'estona que us vagi bé.

Només ens cal saber qui vindrà i en quin moment per passar-ho als coordinadors del BANC D'ALIMENTS que és qui ho organitza.

La campanya tindrà lloc els dies 25 (divendres) i 26 (dissabte) de novembre a diferents supermercats i mercats de tota Catalunya per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària.

L'objectiu de la campanya és recollir els aliments, informar i sensibilitzar sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col.laboració continuada amb el Banc dels aliments durant tot l'any.

En principi mirarem de fer el voluntariat en mercats i/o supermercats de la zona però tot dependrà de quants siguem i ja us ho confirmarem.

Animeu-vos a participar!!! Serà interessant, divertit i és un servei que podem fer per ajudar en aquesta campanya.

La vostra actuació com a voluntaris (us donaran una samarreta perquè la gent us reconegui fàcilment) consistirà en informar a la gent de la campanya:

1.Una persona arriba al supermercat
2.La saludem i l’informem de la campanya per què ho fem i com pot col·laborar
3.Li donem una bossa reciclable de la campanya
4.Al sortir, el client entrega la bossa amb aliments.
5.Agraïm la seva donació i l’ acomiadem cordialment.
6.Col·loquem la bossa, sense lligar, a la gàbia corresponent.