31 de juliol 2010

Moltes gràcies a tots !!!

Hem arribat ja a final de curs i podem dir amb goig que un any més s’han pogut realitzar, no sense dificultats, totes les activitats de la comunitat. Això ha estat possible gràcies a la constància, la il·lusió i l’esforç de moltes persones, començant evidentment per l’equip eclesial, cada vegada més reduït.

Altres vegades ja hem fet esment del valor incalculable que representa per a la comunitat el compromís i la col·laboració desinteressada de moltes persones, ja sigui setmanalment, mensualment, o ocasionalment quan cal. Hi ha un gran ventall de tasques que es realitzen amb altruisme: la catequesi, Batec, els grups de reflexió i pregària, els grups de lleure (escoltisme i esplai) la borsa de treball, la pastoral dels malalts, la pastoral de baptismes, l’economia, les flors, els cants, les lectures, l’acolliment, ajudes a secretaria, el full informatiu, el blog, el Casal, etc. etc. etc.

Aquesta vegada volem fer una menció especial pel paper que ha assumit la cap de Suport i Gestió, que a part de resoldre gestions concretes i puntuals, ha donat un fort impuls a acondicionar i millorar els espais i les instal·lacions de la casa, comptant amb la dedicació discreta i eficaç de la persona que s’ha prestat a realitzar una sèrie de petites i no tan petites reparacions, altrament necessàries, que en una casa gran com és la parròquia, no s’acaben mai.

A totes aquestes persones, el nom de les quals no reproduirem perquè la llista seria molt llarga i correríem el risc de deixar-nos-en algun, una vegada més els diem: moltes gràcies a tots!