17 de març 2011

Estrena mundial del Lip Dub de Sant Ildefons

M’agradaria explicar-vos un CONTE que gràcies a l’ESFORÇ de TOTS els seus personatges es va poder fer REALITAT. 

Hi havia una vegada un grup de nois i noies adolescents que es deia BATEC i es reunien un cop al mes a la Parròquia de St. Ildefons.

Tenien moltes ganes de fer voluntariats i ajudar als altres. 

Volien mantenir l’esperit de col.laboració i servei amb una actitud jove, optimista, oberta i sobretot alegre.

Eran inquiets … i no es conformaven amb els estereòtips de la societat actual.

Així que gràcies a una proposta del grup de Justícia i Pau de la Parròquia varen pensar en posar fil a l’agulla i engegar una iniciativa innovadora i fresca  sobre el tema del COMERÇ JUST I EL CONSUM RESPONSABLE.

Com els joves d’avui són molt agosarats, no s’ho van pensar gaire i tots junts es van llençar a l’aventura d’ajudar d’una manera molt engrescadora: farien un LIP DUB.

Evidentment havien de començar a treballar de valent si volien que tot sortís bé.
De seguida van trobar uns FANTÀSTICS COL.LABORADORS que van crear un equip incansable que es va implicar moltíssim en el projecte.

D’aquest equip va sorgir la idea de proposar als altres grups de joves de la Parròquia i a molts altres membres de la Comunitat que participessin en aquesta iniciativa. La resposta va ser excel.lent i van aconseguir crear una xarxa entre tots.

El fil conductor del projecte era clar: TOTS volien UN MÓN MÉS JUST…

Si voleu saber com continua, veure l’estrena animada, i en directe, del vostre conte, veniu el diumenge dia 20 de març a la Missa de les 12:15, no us ho deixeu perdre!!!!

Us  hi esperem!!!