06 d’octubre 2024

Reflexions a la Paraula de Déu

L'evangeli de Jesús ens convida a actuar cada dia cercant la voluntat de Déu en tot allò que fem, evitant ser homes i dones de cor dur en les nostres relacions personals o socials, en la vida laboral o política. Per això, et demanem la teva manera de tractar les persones, essent imatge viva de l'amor del Pare.

Aquesta actitud volem que es manifesti sobretot en la relació amb els infants. El món està ple de nens i nenes sense escola, sense llar, sense alimentació ni perspectives de futur. Aquestes situacions no ens han de deixar indiferents, sinó que ens han d'animar a treballar per una bona educació, tant a l’escola com en la vida familiar i la catequesi.

Donem el nostre suport a les institucions que actuen per la defensa dels drets dels infants arreu del món.

Demanem a Jesús que beneeixi les famílies que volem viure el projecte de Déu, creant comunió i vida en l’amor i la fidelitat.

Dona'ns, Jesús, la capacitat d’escoltar i d’acompanyar les parelles que passen dificultats o que estan vivint fracassos en la vida familiar.

Fes de la nostra comunitat eclesial, i més enllà, una família de germans i germanes que viuen una vida fraterna, capaç de demanar perdó i superar les diferències, perquè tota la vida dels creients sigui un testimoni viu de l'evangeli.

Mireia Galobart