19 de juny 2024

Reunió de final de curs del Consell Pastoral


Després de l'aprovació de l'acta de la reunió anterior, es va dedicar un temps a la lectura i comentari de l'Evangeli del diumenge següent. En aquest passatge, Jesús convida els seus deixebles a "passar a l'altra riba", un acte que simbolitza el canvi i la transició, tot i la por inicial dels deixebles. La reflexió es va centrar en la serenitat de Jesús enfront les dificultats, una metàfora poderosa sobre la confiança davant els reptes. A continuació es va comunicar l'èxit de la col·lecta extraordinària per a la pintura de la capella. En menys de dues setmanes, s’ha aconseguit la quantitat necessària per finançar aquesta obra, que es considera un autoregal amb motiu del 75è aniversari de la parròquia. Es mostra l’agraïment a tota la Comunitat per aquesta generosa resposta.

En la reunió es va fer un repàs de com van els preparatius dels actes pendents de la celebració d’aquesta efemèride: la petita exposició de fotografies per il·lustrar la història de Sant Ildefons que està prevista inaugurar-la el mes d’octubre; la trobada especial del dissabte 19 a la tarda al per recordar plegats tots aquests anys i entreveure els futurs; la publicació d’un llibret amb les diferents aportacions que estan arribant sobre el que representa Sant Ildefons; i l’eucarista al voltants del dia del patró que donaria per tancat totes els actes de celebració.

També es van acordar les trobades del primer trimestre del curs vinent. Entre les activitats programades hi ha la vetlla de pregària d'inici de curs el 16 de setembre, la trobada especial del 19 d'octubre, la trobada mensual al novembre per tractar el Sínode d'octubre, i la pregària d'Advent el 16 de desembre. El Consell Pastoral va decidir iniciar el nou qcurs amb una reunió la tarda del divendres 13 de setembre on , sense pressa, poder tractar diferents temes importants com, per exemple, les agrupacions parroquials.

La trobada vaconcloure amb una celebració anticipada de Sant Lluis, aprofitant la presència de Mn. Saumell, amb un brindis i menjant una mica de coca.