23 d’abril 2024

Reunió d'abril del Consell Pastoral

El passat dilluns, 22 d'abril de 2024, va tenir lloc la reunió mensual del Consell Pastoral de la parròquia. Aquesta sessió va tornar a comptar amb l’assistència de Mn. Josep Maria Jubany després de la seva intervenció quirúrgica, consolidant la seva continuada recuperació.

Les reunions del Consell Pastoral serveixen com a fòrum  per a la presa de decisions estratègiques i la revisió del progrés dels objectius proposats per a la comunitat parroquial. Durant aquesta reunió, es van abordar diversos temes rellevants, incloent-hi:

1-Aprovació de l'Acta Anterior:

Es va ratificar l'acta de la darrera reunió com a pas inicial per a l'ordre del dia.

2-Comentari de l'Evangeli:

Es va oferir una anàlisi i reflexió sobre l'Evangeli del proper diumenge, enriquint la preparació espiritual de la comunitat.

3-Avaluació d'Activitats Passades:

Es van revisar i avaluar les diverses activitats recents, incloent-hi celebracions de Setmana Santa, la sortida a Montserrat, la Trobada Mensual amb la participació del col·lectiu Alcem La Veu, la presentació del llibre de l’Anton Ramon Sastre, i la sessió al monestir de Valldonzella de la catequesi familiar.

4-Planificació de Futures Activitats:

Es va acordar valorar l’avançament l'hora de la Vetlla Pasqual l'any vinent en resposta a les peticions de la comunitat.

Es va discutir sobre la propera Trobada Mensual, programada per al 13 de maig, amb l'objectiu de reflexionar sobre els 10 anys del papat de Francesc i la continuació del Sínode sobre la Sinodalitat.

Es va acordar iniciar una campanya econòmica el cap de setmana del 26 de maig per poder pintar capella, amb diversos mètodes de donació (sobres específics, donacions mitjançant el codi 03249 de Bizum, i amb targeta a través del datàfon que hi ha al costat de la porta d’accés a la capella).

5-Celebració del 75è Aniversari de Sant Ildefons:

Es van presentar els plans per als propers actes: exposició fotogràfica i una Trobada Mensual especial per compartir la història de la parròquia el mes d’octubre.

S’acordà  fer un nou recordatori per tal d’augmentar les testimonis que s’estan recollint sobre les vivències personals a Sant Ildefons i poder fer un retrat més ampli

6- Confirmacions Conjuntes amb Santa Cecília:

Es va informar aquest any les confirmacions conjuntament amb la parròquia de Santa Cecília, amb la presència del bisbe Mons. David Abadias, el proper dissabte 4 de maig. Tindran lloc a l’església del passeig de Sant Gervasi.

La reunió es tancà amb una pregària conjunta del Parenostre, reflectint l'esperit de comunitat i fe que uneix a tots els membres del Consell Pastoral.