20 de juny 2023

Ha mort l’August Vinardell

El passat 22 de maig l’estimat August va lliurar la seva ànima al Senyor a l’edat de 99 anys. En la plenitud de la seva vida, va ser una persona molt significada de la nostra comunitat juntament amb la seva esposa, Maria Teresa Puig. Tots dos, en diferents moments, van formar part del Consell Pastoral.

Home d’extensa cultura, va ser membre del grup de Cultura i Fe, creat i impulsat per Mn. Joan Alemany quan era rector, per conciliar la fe amb els avenços culturals.

Les seves intervencions en les assemblees sempre eren raonades i enriquidores. Va ser un dels artífexs del llibre “La parròquia oberta al futur” en motiu del 50è aniversari de la nostra parròquia.

Actualment, per raó de l’edat, feia temps que no freqüentava la comunitat, però és clar que per a ells Sant Ildefons ha estat sempre la seva parròquia.

Dijous dia  29 de juny, en la missa de difunts de la parròquia, pregarem per la seva ànima. Expressem el nostre més sincer condol a la seva esposa Maria Teresa i a tota la família. Que el Senyor el tingui a la seva glòria.