08 de maig 2023

Confirmacions 2023

El passat dissabte 29 d’abril, 10 joves de la nostra comunitat van rebre el sagrament de la Confirmació. El bisbe auxiliar, Javier Vilanova, va ser administrà el sagrament a l'eucaristia de les de les 8 del vespre.

Els confirmands van preparar aquest manifest de Confirmació dels què ens van fer partícips en la celebració:

Avui, som aquí l’Aleix, l’Anna, la Núria, l’Ariadna, la Clàudia, l’Oriol, l’Helena, la Maria, la Paula, i el Víctor acompanyats per familiars, amics i la comunitat de Sant Ildefons.

Hem vingut a celebrar un dia important en la nostra vida que va començar amb el baptisme, va seguir amb la comunió i ara estem decidits a fer un pas més amb el desig de consolidar aquesta etapa d’iniciació cristiana rebent el sagrament de la Confirmació.

Aquests anys de catequesi ens han ensenyat a conèixer JESÚS més a fons. També hem après a escoltar, respectar, estimar, compartir, ajudar, perdonar, i sobretot a pregar.

En tot aquest temps també ens hem anat preparant, pas a pas, per viure i celebrar els sagraments, enfortint la nostra fe.

Volem rebre l’Esperit Sant com a símbol del camí que Jesús ens ha ofert per poder seguir creixent donant-los als altres.

Per això volem comprometre’ns a proclamar la nostra fe amb les nostres accions, il·luminats i guiats per la flama de l’ ESPERIT SANT.

I demanem a l’ ESPERIT SANT que ens ajudi a ser testimonis actius a l’estil de JESÚS en el nostre món:

-        Responent a la crida de DÉU a ser responsables i compromesos en el nostre entorn.

-        Vivint la fraternitat universal i essent solidaris, especialment, amb els més desafavorits de la societat.

-        Compartint el que som i el que tenim amb els altres.

-        Sent portadors de pau i esperança enfront els conflictes i disputes.

Com Església tots som important, per això volem que la nostra fe formi part del nostre actuar i ens acompanyi en el nostre dia a dia.