17 d’octubre 2022

Debats a Sant Ildefons de Cristianisme al Segle XXI

Una vegada acabat l’estiu, des de Cristianisme al Segle XXI han convocat la primera activitat programada per aquest curs 2022-2023. Serà el dissabte 22 d’octubre quan hi haurà la inauguració d’aquest curs amb una sessió dels Debats a Sant Ildefons,

En aquesta sessió dels Debats es vol dedicar un reconeixement al que fou membre de la Junta de l’ associació i Secretari de la mateixa, Josep Maria Gasch i Riudor que ens va deixar ja fa gairebé dos anys. Per aquest reconeixement s’ha demanat la col·laboració d’en Miquel Verdaguer i Montes, que va coincidir amb el Josep Maria a la Junta de Cristianisme al Segle XXI,

A la segona part de l’acte es recorda els 25 anys d’Espai Obert i es per això que s’ha convidat Felix Marti i Ambel, filòsof i sociòleg, que llavors va participar activament en els inicis d’Espai Obert.  Dedicarà la seva intervenció a parlar sobre  “Cristianisme i Cultura: Quin futur?”.

La presentació de l’acte anirà a càrrec d’en Ramon Maria Nogués que també va coincidir amb en Josep Maria a la Junta de Cristianisme al Segle XXI i va formar part del grup iniciador d’Espai Obert.

Aquesta sessió de Debats se celebrarà presencialment el dissabte, 22 d’octubre, a les 11 del matí a la sala d’actes de la parròquia de Sant Ildefons, carrer Madrazo, 92.