14 de gener 2022

Trobada del mes de gener de la comunitat de Sant Ildefons

Serà el dilluns dia 17, a les 8 del vespre (en format telemàtic)

La globalització, l'increment de mitjans de comunicació social, la presència, cada vegada més nombrosa entre nosaltres, de persones que provenen d'altres cultures i professen diferents credos religiosos, ha fet de la nostra societat catalana una societat plural en molts aspectes.

Aquest pluralisme comporta tot un seguit de reptes i, en especial, la necessitat d'un diàleg entre les diferents formes de pensar i els diferents credos amb els quals convivim.

Aquest diàleg no sempre és senzill ja que la història, els prejudicis , els recels envers aquell que és diferent, el dificulten molt. Tanmateix, tots som conscients que, si volem ser constructors d'una societat justa on ningú es vegi discriminat, aquest diàleg és molt necessari.

Per aquest motiu hem convidat l'antropòloga Alícia Guidonet perquè ens parli de “Societat plural i diàleg: una realitat emergent" a la sessió de trobada de la comunitat del mes de gener.

Convideu tothom que pugui estar-hi interessat.

Alícia Guidonet és filla del Cor de Maria, antropòloga i amb formació en l'àmbit de la teologia i l’acompanyament.

Es dedica a l'educació i a l’acompanyament espiritual i coordina el projecte Espai interreligiós de la Fundació Migra Studium.

L'enllaç per connectar-se és: https://us02web.zoom.us/j/87801817237, o bé es pot accedir clicant aquí.