19 de novembre 2021

10 anys de Mn.Jubany a Sant Ildefons

Avui, 19 de novembre, fa deu anys que Mn.Josep Maria Jubany inicià la seva missió pastoral com a rector de Sant Ildefons.

Amb les seves paraules el dia de la presa de possessió ("sóc molt conscient a on vinc") va manifestar la seva sensibilitat que ha demostrat durant aquests anys, deixant que els laics col·laborin activament de les diferents activitats de la Comunitat.

Preguem perquè Déu l'ajudi a ell i a tota la Comunitat de Sant Ildefons per ser un exemple fidel de Jesucrist en la societat què vivim, alhora que li agraïm tot el seu esforç i dedicació.
 

Durant molt temps recordarem els vídeos i els missatges de les seves reflexions que va compartir, especialment en temps de confinament, i que segueix compartint.

3 comentaris:

MAITE CURA ha dit...

Donem gràcies per aquest guia que a la Comunitat de Sant Ildefons hem gaudit durant els darrers 10 anys, que ens han passat volant, i preguem perquè puguem tenir te, Mn. Josep Maria, molts més anys.

Unknown ha dit...


La meva enhorabona a Mn.J.M.Jubany i a la Comunitat de Sant Ildefons per aquests primers 10 anys de germanor i bona feina que arriba lluny...
Jo,que no en sóc de la vostra Parròquia,me'n beneficío molt de la vostra labor.
Que Nostre Senyor us beneeixi .

J.A.C., Parròquia de Sant Pere Apòstol, Prioral -Reus- ha dit...

Mn.Josep Maria,... Quant temps! Remenant per "la xarxa", buscant recursos pastorals per l'Advent, em trobo amb la pàgina de Sant Ildefons, on es parla de l'aniversari, el desè!, del teu bon servei. Potser ja no recordes ni qui sóc,... Joan Anton Cedó, de l'Arquebisbat de Tarragona, i ara a Reus!... M'uneixo a qui et felicita i en dona gràcies a Déu. Des del record i la pregària.