07 de juny 2021

Nou sistema per fer donatius a la comunitat

Fins ara els mètodes per fer donatius a la Comunitat de Sant Ildefons consistien en fer-se subscriptor aportant una quantitat periòdica o bé utilitzant les bústies situades al final de temple introduint-t'hi diners en efectiu. 

A partir d'ara, i tal com han fet diverses comunitats de la nostra ciutat, oferim un sistema addicional per fer donatius consistent en la utilització d'un faristol que està instal·lat en un lateral del temple, al costat de la porta que dona accés a la capella.

El faristol té una pantalla tàctil que permet seleccionar la quantitat a donar, i es pot pagar només acostant-hi una targeta bancària o un smartphone. El dispositiu funciona com un datàfon, així que les donacions no són anònimes i queden registrades com un pagament electrònic. Accepta targetes de qualsevol banc i no cal teclejar el número secret de la targeta. El faristol manté també el mètode tradicional i té una cavitat per fer donacions en efectiu. 

El procés per fer el donatiu és molt senzill:
1- triar un dels imports preestablerts en la pantalla tàctil
2-apropar la targeta o el mòbil per fer el pagament via contacless (no cal PIN).

De qualsevol manera, qui vulgui fer-se subscriptor o modificar la seva subscripció actual només cal que ho comuniqui a la secretaria de la comunitat.