04 de maig 2021

Trobada Mensual del mes de maig

El dilluns dia 10 de maig , a les 8 del vespre,  tindrà lloc la reunió mensual de la comunitat de Sant Ildefons. En aquesta sessió el ponent serà Dr. Oriol Quintana i el tema de la seva dissertació serà: Buscadors i residents. Sobre la incomoditat de ser cristià avui.

Desprès d’haver dedicat algunes trobades a parlar de com hem d’afrontar la pandèmia i les conseqüències de la Covid-19 en les nostres vides, el Consell Pastoral ha cregut convenient dedicar una sessió a reflexionar de com hem de viure el seguiment de Jesús en el nostre dia a dia en aquest segle XXI.

En un món secularitzat com el nostre, on la majoria dels nostres amics i familiars viuen com si Déu no existís, els creients sovint tenim la impressió que formem part d’una minoria que està a punt d’extingir-se.  Les nostres creences, la nostra mateixa ètica han deixat de ser significatives en la nostra societat, i sovint són ignorades,  a vegades ridiculitzades o també atacades. El Dr. Oriol Quintana ens parlarà de com nosaltres, creients, hem de viure l’Evangeli enmig d’aquesta societat.

El Dr. Oriol Quintana és doctor en humanitats per la Universitat Pompeu Fabra i professor a la càtedra d'Ètica i Pensament Cristià de l'IQS (Universitat Ramon Llull). També ha estat docent a Batxillerat. És autor de Filosofía para una vida peor (2016) i de Cent preguntes filosòfiques (2017), i el seu llibre Vostè i George Orwell va guanyar el 26è Premi Joan Maragall d'assaig. La darrera obra publicada ha estat La mandra (2019), a Fragmenta, dins de la sèrie Pecats capitals. És Delegat d'Identitat i Missió a la Universitat Ramón Llull 

Com en les altres edicions , la trobada serà de forma telemàtica. L'enllaç per connectar-se és: https://us02web.zoom.us/j/89954591891 o bé es pot accedir clicant aquí.