08 d’abril 2021

Trobada Mensual d'abril amb Antoni Bassas

Després dels dies de Setmana Santa la comunitat de Sant Ildefons reprèn les seves activitats, activitats que es veuen seriosament alterades per les circumstàncies que estem patint.

Malgrat les limitacions que imposa la pandèmia el Consell Pastoral ha volgut, en la mesura del que és possible, continuar amb totes les activitats. Una d’elles són les trobades mensuals de la comunitat. Per aquest motiu us convoquem de forma telemàtica el proper dilluns, 12 d’abril a les 20 hores, a la reunió mensual d’aquest mes. El ponent serà  Antoni Bassas , periodista ben conegut per a tots i en l’actualitat subdirector del diari “Ara”. El títol de la seva conferència serà: Visió i reflexió d’un periodista sobre el que suposarà en un futur l’actual pandèmia”.

Aquesta conferència, pronunciada per un prestigiós periodista, tanca el cicle de xerrades programades durant aquest curs sobre la incidència de la pandèmia en la nostra societat a nivell global i en cadascú de nosaltres a nivell personal. Recordeu les aportacions anteriors que ens van oferir un  biòleg i teòleg, el  P. Ramon M Nogués, un  físic i poeta, el Dr. David Jou, i un filòsof i teòleg, el Dr. Francesc Torralba (aquestes dues últimes, organitzades juntament amb el CIC)

Us animem tant a participar-hi com a convidar a tots aquells que hi puguin estar interessats.

El link per poder connectar-vos-hi és https://us02web.zoom.us/j/81273751078, o bé clicant aquí.