20 de gener 2021

Festa de Sant Ildefons

Dissabte vinent, 23 de gener, l’Església celebra la festa de Sant Ildefons titular de la nostra comunitat. Degut a les circumstàncies que tots coneixem, enguany no convidarem cap bisbe a presidir l’eucaristia, ni cap cor musical perquè ens ofereixi un concert.

La celebració de la jornada, viscuda sempre fins ara amb esperit festiu, aquest any queda relegada a la intimitat de la comunitat en l’esperança que sigui només aquesta vegada i que l’any vinent puguem tornar-la a celebrar com cal.

A la missa de les 20.00 h del dissabte, recordarem el nostre Sant Patró i també totes les persones, especialment les malaltes i pobres, que formen la nostra comunitat.

Sant Ildefons fou un gran propagador del culte a la Mare de Déu, la festa del seu patronatge és una bona ocasió per demanar la protecció de Maria i de Sant Ildefons per tots nosaltres.

Amb motiu d’aquesta festa, i com és costum, aquell dia sortirà publicada la Memòria d’activitats de la nostra comunitat al llarg de l’any 2020.  Un any ben atípic.