05 de març 2020

Dilluns, 9, vetlla de pregària de Quaresma

Com ja vàrem fer en els darrers anys, la trobada mensual del mes de març serà una pregària comunitària que la realitzarem a l’estil de Taizé.

La Quaresma temps de preparació de la Pasqua i moment propici per a la conversió, l’Església ens convida a intensificar la pregària, el dejuni i l’almoina. El dejuni i l’almoina són pràctiques personals. La pregària la podem fer sols però també comunitàriament.

Es per això que US CONVIDEM A PREGAR JUNTS EN COMUNITAT. Serà aquest proper DILLUS 9 de MARÇ a les 8 del vespre, amb el suggerent tema QUARESMA AMB VEU DE DONA.

En cada edició cerquem un tema central per a la pregària. Hem fet pregària per la llibertat en el nostre País, per la cura de la natura. A la pregària d’aquest dilluns ho farem per a totes les dones que a casa nostra, a la nostra església i arreu del món són discriminades. D’aquesta forma la comunitat de Sant Ildefons s’uneix a les justes demandes de la societat i també les que hi ha a l’església.

Tindrem molt present les dones que són víctimes de violència de gènere, dones immigrades, que es troben en presons, que són víctimes de mals tractes, mares que no tenen suficient per mantenir als fills/es, que pateixen discriminació de sou pel fet de ser dones i un llarg etc. També demanarem perquè a l’església desapareguin les formes, normes i costums patriarcals.

Ens emmirallarem en les dones que en la Bíblia, tant en l’Antic com en el Nou Testament, foren model de testimoni de la fe i que estigueren al costat del poble en moments crítics. Foren elles, les dones, les primeres testimonis de la resurrecció del Senyor.
Us convidem a tots i a totes a participar-hi.

El Consell Pastoral