11 de març 2019

Convocatòria per rebre el sagrament de la Confirmació

El dissabte 11 de maig a les 8 del vespre l'Arquebisbe de Barcelona, cardenal, Joan Josep Omella, conferirà el sagrament de la Confirmació a un grup de nois i noies que han participat de la catequesi a la nostra comunitat.

També podran rebre el sagrament de la Confirmació totes aquelles persones , siguin adolescents, joves o adults que no han estat confirmats.

El Catecisme de l'Església Catòlica diu: Tot batejat encara no confirmat pot i ha de rebre la Confirmació. Ja que Baptisme, Confirmació i Eucaristia formen una unitat... sense la Confirmació la iniciació cristiana queda inacabada.

Rebre la Confirmació pot ser l’oportunitat per repensar la nostra fe, i demanar a l'Esperit Sant que vivifiqui en nosaltres el seus dons.

Tots els que desitgeu rebre el Sagrament de la Confirmació, deixeu les vostres dades a la secretaria de la comunitat (de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 17 a 19 hores) fins el dimecres dia 20. I us convidem a assistir a unes sessions de preparació.

El dilluns dia 25 de març a les 20 hores ens trobarem tots els interessats , i procurarem buscar un horari que vagi bé a tots els participants. Seran quatre sessions.