31 de març 2016

Catequesi per al temps pasqual - invitació i calendari

L’objecte central és formar un grup de reflexió guiada per Anton-Ramon Sastre a partir de les narracions evangèliques que l’església ens proposa al llarg de tots els diumenges d’aquest temps (Cicle C), per aprofundir i actualitzar el missatge de la Pasqua, temps en el qual l’església proclama que el Crist mort ha ressuscitat i és present entre nosaltres.

Els textos evangèlics ens recorden paraules del Senyor que fan referència a la seva resurrecció, i ens parlen d’aparicions i de la presència de l’Esperit entre els seus seguidors més pròxims, que configuren el nucli de l’església naixent. Es tractarà de fer una anàlisi de tots aquests textos, intentant d’entendre millor què volen dir i com el seu missatge és actual per als nostres dies, per tal de copsar l’espiritualitat i el sentit religiós d’aquest temps pasqual.

El grup és obert a tothom. Per tal de poder-hi participar i poder preparar material de reflexió suficient per a tots, seria convenient facilitar el nom i l’adreça (o l’adreça electrònica) a la Secretaria de la Comunitat.

El calendari serà el següent:

1ª trobada: Dimarts 5 d’abril (abans del Diumenge III: La pesca miraculosa)
2ª trobada: Dimarts 12 d’abril (abans del Diumenge IV: L’Apocalipsi)
3ª trobada: Dimarts 19 d’abril (abans del Diumenge V: Glorificació de Jesús)
4ª trobada: Dimarts 26 d’abril (abans del Diumenge VI: L’Esperit Sant Defensor)

Totes les trobades començaran a les 19:00 hores, als locals de la Parròquia.