09 de juny 2015

El procés nacional. Debat amb intel·lectuals castellans

Davant les dificultats del procés nacional català, Cristianisme al Segle XXI hem cregut que cal promoure formes de diàleg que obrin possibilitats de comprensió, situant el diàleg no tant a partir de les perspectives des de les que es parla habitualment (aspectes econòmics, polítics, el possible nou model territorial, integració a Europa) sinó des d’aquells aspectes previs que fonamenten el sentiment d’identitat, la perspectiva antropològica de les emocions, les arrels, la història, la tradició, la cultura.

El format serà un diàleg entre persones de Catalunya i de fora de Catalunya que unes veuen i entenen les raons d'aquesta identitat, i altres que no les veuen. La trobada tindrà lloc dissabte 13 de juny de 10 del matí a quarts de dues, a Sant Ildefons, Madrazo 92.

Com a ponents tindrem: Muriel Casals, Presidenta d’Òmnium Cultural, Alfredo Abad, Secretari primer de la Comissió Permanent de l’Església Evangèlica Espanyola (IEE) i Luís Ángel Aguilar, Responsable de l’”Àrea de laïcitat i llibertat de consciència de Podemos Estatal”. Presentarà l’acte, Jaume Botey.

A continuació hi haurà debat obert. Tothom hi és convidat.