21 d’abril 2014

"Un Ara Mateix... Per sempre ". Exposició retrospectiva de textos i imatges del Bisbe Joan Carrera a Montserrat

L'Abadia de Montserrat i els membres del memorial Bisbe Joan Carrera duran a terme el dissabte 26 d'abril a les 19.30 h, a les sales de recepció de l'Hotel Abat Cisneros, la inauguració de l'exposició fotogràfica de la vida i textos del bisbe Joan Carrera: "Un Ara Mateix... Per sempre ", exposició retrospectiva de textos i imatges del Bisbe Joan Carrera i Planas amb la presència del Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Senyor Artur Mas i el Reverendíssim Pare Abat de Montserrat, Josep Maria Soler.

L’exposició vol commemorar la professada devoció del Bisbe Joan a la Mare de Déu de Montserrat, que escollí la imatge de la Moreneta per al seu escut episcopal, i la seva especial vinculació espiritual amb els membres de la congregació benedictina. També vol ser testimoni del seixantè aniversari de l'ordenació com a prevere del Bisbe Joan davant de la Mare de Déu, el dia 11 de juliol de 1954.

D’altra banda, es vol dedicar un reconeixement històric a diversos esdeveniments significatius dels quals se celebra l’aniversari enguany, com són: els 20 anys de la primera emissió de Ràdio Estel, la celebració dels vora 30 anys de la promulgació del document “Arrels cristianes de Catalunya”, els 40 anys de la primera Assemblea Constitutiva de Convergència Democràtica de Catalunya, celebrada a Montserrat l’any 1974, els 30 anys de la creació de la Fundació d’Escoles Parroquials de Barcelona, fets, en conjunt, d’una profunda transcendència i rellevància per al nostre país dels quals va ser, en bona part, reconegut protagonista, el Bisbe Joan.

Es demana la confirmació d’assistència als telèfons 657 212 515 / 658 490 445. O bé al correu electrònic: memorialbisbejoancarrera@gmail.com