12 de gener 2012

Concerts del Cor Contrapunto Vocale

El proper dissabte 14 a les 9 del vespre i el proper diumenge 15 a les 6 de la tarda tindran llocs els concerts oferts pel cor Contrapunto Vocale. Atès el gran nombre d'assistents als concerts dels darrers anys, Contrapunto Vocale ha fet un esforç per oferir-ne dues sessions per tal que ningú no en quedi exclòs i no calgui que hi hagi gent dreta.

En aquest concert interpretaran el "Cant de Lloanca" (Simfonia núm. 2, op. 52 "Lobgesang") de Felix Mendelssohn, una obra de grans proporcions tant orquestrals com corals, amb textos majoritàriament extrets dels llibres de l'Antic i el Nou Testament.

Hi intervindran, juntament amb Contrapunto Vocale, la Schola Cantorum i el Cor de la Universitat de Barcelona, membres del cor Vivace, l'Orquestra de la Universitat de Barcelona i els solistes Marta Arbonés, Roser Valdivieso i Josep Benet, tots sota la direcció de Carles Gumí i Prat.

1 comentari:

miquel verdaguer ha dit...

He assistit a aquest concert el diumenge i de peu dret. Ha estat excel.lent. És allò que de vegades es diu : estàs com en el cel"