12 de març 2010

"Estació d'enllaç" del 19 març: conversa amb el Bisbe Taltavull

El proper divendres 19 de març tindrà lloc la trobada d'"Estació d'enllaç" d'aquest mes. Aquesta vegada serà una xerrada amb el bisbe auxiliar Mons.Sebastià Taltavull sobre "Els joves, la fe i l'Església", que es durà a terme a la plaça deSanta Anna a les 22:00 hores.

Mn. Sebastià Taltavull i Anglada va néixer a Ciutadella de Menorca (Balears) el 28 de gener de 1948. Entre 1959 i 1970 va cursar els estudis Eclesiàstics en el Seminari diocesà de Menorca. És llicenciat en Teologia Dogmàtica per la Facultat de Teologiade Barcelona. Va ser ordenat sacerdot el 23 de setembre de 1972. La seva vida sacerdotal l'ha desenvolupat principalment a Menorca, dedicat especialment als joves i a la Catequesi. També es va dedicar uns anys a la docència com a professor de Religió i va treballar amb els joves com a Consiliari del Moviment de Joves Cristians, i de grups de revisió de vida del MUEC i de l’ Escoltisme. El bisbe Taltavull va presidir la Confirmació de l’any passat del joves de la nostra Comunitat. En aquella i en d'altres visites posteriors que ha fet a Sant Ildefons ens ha demostrat la seva proximitat.

"Estació d'enllaç" són trobades mensuals que organitza la Delegació Pastoral de Joventut per als joves cristians de la Barcelona del segle XXI. Cada mes té un format diferent: cinema, teatre, tallers, xerrades ...