17 de desembre 2009

Trobada de desembre de Batec

Hola Batec@ires!!!

Com esteu? ja s’acosta Nadal … i aquest diumenge ens tornem a veure.

• Primer punt: pels que no vàreu poder venir a la trobada on l’Enric Canet ens va parlar del Casal dels Infants del Raval, podeu trobar en aquest mateix bloc un vídeo de presentació que ens va passar molt interessant. Clica aquí i el veuràs.

Això ens va permetre copsar una miqueta millor la seva realitat i així intercanviar algunes impressions.

També ens va convidar per fer una visita al Casal i pel barri del Raval més endavant, ens caldrà concretar un dia però això segurament hauia de ser una tarda entre setmana (ja en parlarem).

• Segon punt: dir-vos que aquest diumenge quedem a les 10:45 a la Parròquia de Sant Ildefons per col.laborar amb la campanya de recollida d’aliments que es fa amb la Parròquia de Sant Paulí.

• Tercer punt: estem ja en contacte amb el CCU (Centre de Cristians Universitaris) on es fa la recollida de joguines i detalls per la gent gran (dir-vos que ja ens esperen). Hem elaborat un calendari de tal manera de poder organitzar bé la disponibilitat de tots, aquest diumenge l’omplirem però tingueu present que la campanya és del 28 de desembre fins el 5 de gener.

• Quart punt: la missa de BATEC ja té possible dia!!!!!! Seguint la vostra genial idea de fer-la a l’hora de BATEC, us proposem el diumenge 24 de GENER a les 11h. i Mossèn Lluís Saumell ja ho té anotat.

En comptes de ser una missa per preparar el Nadal (en temps d’Advent) o de Nadal, serà una missa post-nadalenca on podrem celebrar tot el que hem viscut durant aquest temps amb la familia i valorar les activitats de BATEC.

Què us sembla la idea? Si teniu alguna proposta a fer... endavant, es tracta que entre tots ens hi trobem a gust. Ja anirem parlant de com preparar-la (dinàmiques, lectures, cants, música …).