18 de setembre 2009

VIè Congrés Cristianisme segle XXI

Ha estat editat ja el quadríptic amb el programa, que consta de quatre ponències, i els detalls relatius a l’organització, inscripcions i també de com fer aportacions al Congrés que se celebrarà els dies 14 i 15 de novembre al Col•legi Sant Ignasi de Sarrià, c/ Carrasco i Formiguera, 32. La inscripció cal formalitzar-la abans del 31 d’octubre. El Congrés tractarà el tema: Llibertat religiosa en un estat laic.

L’Associació el farà arribar a qui el demani per correu a l’adreça: “Cristianisme al Segle XXI, Via Augusta, 228, baixos, 08021 Barcelona, o bé per correu electrònic, e-mail: cristianismeXXI@cristianismeXXI.cat.

Destaquem del programa que la primera ponència, el dia 14: “Cultura i religió, esglésies i estats” serà presentada per Ramon M. Nogués i Carulla, biòleg, professor de la UAB, ben conegut per tots nosaltres, i la quarta ponència, el dia 15: “Tasques de present”, la presentarà Juan Martin Velasco, professor emèrit de la Universitat Pontifícia de Salamanca, també conegut dels lectors del Full Informatiu perquè de fa anys hem publicat molts dels seus escrits en la pàgina d’opinió, molt adients amb la nostra línia pastoral. Com avui mateix, sense anar més lluny.