15 d’octubre 2024

Trobada especial pels 75 anys de la comunitat de Sant Ildefons


Al
gener de 1949, el Dr. Gregorio Modrego signava el document de fundació de la parròquia de Sant Ildefons, al barri de Sant Gervasi-Galvany. La seva primera seu fou la capella de les R.R. de l'Infant Jesús, conegudes popularment com "DameNegres", a la Travessera de Gràcia.

Aquest aniversari és un motiu per donar gràcies al Bon Déu per tots els dons que la nostra comunitat ha rebut d'Ell, i també de reconeixement a les moltes persones que al llarg d'aquest 75 anys han estat, i molts encara són, membres de la gran família parroquial. Gràcies a elles i a vosaltres, la història de la Comunitat de Sant Ildefons és una història de gràcia.

El dissabte dia 19 d’octubre a les 5 de la tarda, en el temple parroquial, es farà una presentació de documents gràfics de la història parroquial amb comentaris d'alguns del seus protagonistes.

Recordarem amb agraïment vivències i anècdotes viscudes a la comunitat durant tots aquest anys i també se’ns faran presents amics i amigues que malauradament ja no estan entre nosaltres. Són els nostres testimonis de gràcies. Després de l’eucaristia de les 8 del vespres, acabarem amb un petit refrigeri.

Tots hi som convocats.

Us hi esperem!!!!