02 de juny 2022

Pregària a Sant Ildefons el dia 8 a les 8 del vespre


Esperit Sant,  renoveu el nostre món
, aquest és l'anhel i motivarà la pregària de Pentecosta a la nostra comunitat de Sant Ildefons el  proper dimecres dia 8 de juny a les 8 del vespre.


Sant Pau a la carta als Efesis exhorta als creients amb aquestes paraules: Pregueu en tota ocasió, moguts per l'Esperit, amb oracions i súpliques; vetlleu amb constància intercedint a favor de tot el poble sant i a favor meu, perquè em vinguin als llavis paraules valentes per a fer conèixer el misteri de l'evangeli, del qual soc un ambaixador encadenat. Pregueu perquè en parli amb valentia, tal com és la meva obligació. (Ef 6, 18-20). Com ens diu sant Pau, no ens hem de cansar de pregar personalment i també comunitàriament, a L'Esperit Sant, per tot el poble sant i també per nosaltres, perquè, com l'apòstol, actuem amb valentia.


En les nostres oracions i súpliques al Paràclit, al Defensor, li demanem que ompli el nostre món del seu amor, que il·lumini les nostres accions, que mogui els cors i voluntat de tots, perquè treballem per la pau. Ell,  l'Esperit Sant "que és el pare dels pobres", ens recordi que a tots ens ha encomanat la missió de ser solidaris amb els més vulnerables.
Pentecosta del 2022. Un món en guerra, una societat que pateix les conseqüències de la pandèmia, una economia que fa créixer les desigualtats, un planeta que va morint a poc a poc, moltes persones que no tenen  cap al·licient en la seva vida, soledat, etc. Veniu Esperit Sant i renoveu el nostre món.

Ens convidem els uns altres a participar en la pregària. Que l'Esperit renovi el nostre món, doni pau i joia als atribolats, i a tots ens ajudi a refermar la nostra esperança, que el cel nou i la terra nova seran una realitat.

La pregària, com la de les altres edicions serà segons l'estil de Taizé: cants, lectures, silencis intensos, peticions.