26 de juny 2018

Assemblea del Casal Sant Ildefons

El passat dimarts 19 es va celebrar l'assemblea anual del Casal Sant Ildefons. Aquesta vegada l'Assemblea va tenir un caire excepcional, en ella és va decidir dissoldre l'Associació que donava suport al Casal.

Com tots ja sabeu, a partir del mes de juliol les dependències del Casal Sant Ildefons, del carrer Marià Cubí, són cedides per 25 anys a l'Ajuntament de Barcelona, qui gestionarà l'entitat i es farà càrrec de totes les activitats. Aquest conveni amb l'Ajuntament farà possible que el nostre Casal pugui continuar fent el servei per al qual fou creat.

Tots el participants a l'Assemblea aprovaren per unanimitat la proposta de la Junta, si bé es percebia una certa nostàlgia. S'accepta la nova realitat, es reconeix que les activitats del Casal milloraran de forma molt positiva, però també amb certa nostàlgia per tot el que ha estat el Casal durant aquests llargs anys.

L'actual Junta del Casal ha passat a ser la Junta rectora que haurà de dur a terme tots els tràmits jurídics per la dissolució de l'Associació. Els estatuts, redactats pel recordat Mn. Ignasi Cases, ja preveien aquesta situació.

En l'Assemblea es va recordar de forma emotiva a totes les persones que han gaudit de les seves activitats durant la seva existència. I de forma molt particular a Mn. Ignasi Cases, el seu inspirador.

A partir del mes de juliol, el Casal ja tindrà la seva seu al C. Marià Cubí. Casal que ha estat totalment remodelat. Durant aquest curs, les activitats s'han realitzat en els locals de la Comunitat.

En nom de tota la Comunitat, hem d'agrair a totes les persones que han fet possible aquesta nova etapa del Casal. I desitgem que el Casal continuí per molts anys el seu servei a favor de les persones més grans del nostre barri.

Josep m Jubany