06 de març 2015

Els primers cinc anys del portal Catalunya Religió

Internet ha ofert nombroses possibilitats d’èxit als mitjans de comunicació més especialitzats. Aquest és el cas de Catalunya Religió, un portal web d’informació religiosa amb cobertura a nivell català i amb un aprofundiment que no permeten les publicacions en paper.

Enguany celebra cinc anys de la seva creació amb una funció ben definida: explicar la realitat de l’Església a Catalunya que no apareix als mitjans més generalistes. Com a objectiu a llarg termini, el seu director, Jordi Llisterri, desitja que el projecte es converteixi en un portal que “sigui realment Catalunya Religió en què es pugui trobar informació de tota la realitat de l’Església de Catalunya i de la presència de les altres comunitats religioses”.

Aquest lustre se celebrarà, com confessa Llisterri, “treballant molt més”, amb una renovació de la visualització del web. El conseller d’Interior, Felip Puig, així com el director general d’Afers Religiosos de la Generalitat, Enric Vendrell, i el director de l'oficina d'Afers Religiosos de l'Ajuntament de Barcelona, Ignasi Garcia Clavel, van participar en la celebració dels cinc anys d’un portal que, segons ells, “és font de riquesa per al país” i van brindar perquè continuï endavant “obrint-se a la diversitat religiosa de Catalunya."