08 de gener 2015

Convocatòria de l'Assemblea de la Comunitat

En començar un nou any és normal que es facin previsions de tot el que succeirà en els propers mesos. Sovint ens deixem emportar pel pessimisme, de motius no en falten, però hem d’evitar que els arbres no ens deixin veure el bosc i veure que hi ha també motius per l’esperança. Són moltes les persones i institucions que treballen per pal•liar els efectes negatius de la crisi. En el darrer Consell Pastoral en vàrem parlar i qualificàrem tot aquest treball a favor del més desprotegits com “estels d’esperança”.

En la primera Assemblea de l’any, que serà aquest proper dilluns 12 de gener a les 9 del vespre, presentem dues institucions que amb el seu treball donen esperança i oportunitats a persones que viuen en situacions precàries. Són Estel Tàpia i Solidança.

Hem escollit aquestes dues entitats perquè la nostra Comunitat hi col·labora. La col·lecta de la nit de Nadal fou destinada a Estel Tàpia i la roba i joguines que es recullen durant tot l’any a la Parròquia van destinades a Solidança.

Ens presentaran els projectes Rocío Elvira, fins ara directora d’Estel Tàpia, i Mn. Josep M Fisa, fundador de Solidança.

Tot desitjant-vos un Bon Any us esperem en aquesta primera assemblea del 2015. Hi sou tots convidats!

El Consell Pastoral