01 d’octubre 2014

5 anys del blog !!!

Avui dia 1 d’octubre, aquest blog, el blog de la Comunitat Eclesial de Sant Ildefons, compleix cinc anys. La idea va sorgir d’una proposta del Consell Pastoral per tal de poder comunicar més àmpliament les activitats de la Parròquia i fer-se més present en el nostre entorn.

Aquest germà petit del veterà Full Informatiu, que porta més de 30 anys publicant-se setmanalment, pot aportar imatges, vídeos i textos que en el Full, pel seu espai i format, no es poden incloure. A la vegada, però, sense el Full aquest blog no existiria, i sense la feina de l’equip de redacció del Full encara menys.

En aquests 5 anys s’han publicat al blog de Sant Ildefons més de 1.400 articles i s’han rebut 110.000 visites d’arreu del món. Segurament a ara fa cinc anys no ens haguéssim imaginat que Sant Ildefons pogués arribar, encara que fos puntualment i de passada, a tantes persones.

Es per tot això que volen aprofitar l’ocasió per agrair a tothom que de tant en tant fa una ullada al blog de Sant Ildefons i especialment a aquells que el segueixen amb assiduïtat.