16 de març 2012

Dia del Seminari 2012

Diumenge vinent es celebra el Dia del Seminari que enguany té com a lema “Passió per l’evangeli”. La passió, avivada per l’Esperit, empeny a la proclamació de l’Evangeli, i fa d’aquest anunci una tasca indefugible, urgent, necessària per a qui el proclama, atès que la seva vida es troba íntimament vinculada al missatge anunciat.

Una passió així només pot néixer del cor de Déu, que s’ha apassionat primer pels seus fills. El mateix Déu és qui sent predilecció per les seves criatures, i és qui toca el cor en la intimitat de cada persona, qui suscita la passió per l’Evangeli especialment en aquells a qui crida a ser testimonis dins l’Església de la incessant fecunditat de l’Evangeli: els preveres. Per això, el lema d’enguany del Dia del Seminari, palesa la necessitat urgent que joves apassionats per Déu segueixin el Senyor amb la seva vida a fi de ser apòstols de la Bona Nova.

Us convidem a viure aquesta jornada tan significativa per a l’Església diocesana. L’element central és el que es porta a terme a les parròquies amb la pregària i la col•laboració econòmica, per fer possible que arribin a bon port totes les vocacions al ministeri ordenat.