17 de novembre 2011

Parlaments i pregàries de diferents grups a l'homenatge a Mn.Lluís Saumell (i 2)

Paraules dels nois i noies de la Llar Joan Trias

Durant molts anys, mossèn Lluís Saumell ha dedicat tardes per compartir els seus coneixements de música i fer-la més entenedora i propera als nois i noies de la Llar Joan Trias.

Tots nosaltres volem manifestar-li el nostre agraïment i fer-li sentir la nostra amistat.

Moltes gràcies


Paraula-pregària de Frederic Bassó en nom dels infants i pares de la catequesi


Senyor: L'equip animador de les activitats de catequesi, en nom de tots els infants pares i catequistes, us donem gràcies i us lloem per tots els anys que hem fruit de la companyia i el lideratge de Mn. Lluís.

La seva constant presència i interès ens ha esperonat a donar el millor de nosaltres mateixos al servei de la fe cristiana dels infants. I han animat vigorosament als seus pares i a tots els que s'han ofert per la tasca pastoral de la catequesi.

La gran bonhomia que heu donat a Mn. Lluís, ha estat per tots nosaltres un exemple a seguir, i una font contagiosa i inesgotable de motivacions per perseverar en el servei.

La fidelitat de ferro al seu ministeri és per a tots nosaltres testimoni ferm de la seva fe en Vós, que ens mou a admirar-la, imitar-la i a donar-vos-en gràcies.

Per tot això i mil motius més que només Vós coneixeu, Preguem...

Paraules de Montserrat Viaplana en fer-li l’obsequi d’un Ex-libris

Estimat Lluís,

En nom de la Comunitat et faig entrega d’aquest petit obsequi.

És un Ex-libris. El dibuix que hi ha és el mateix que hem posat en aquest punt de llibre, però en format reduït.

Volem que sigui un record d’aquest dia per a tu i per a tots nosaltres. Tothom el té perquè l’hem repartit a l’entrada.

Moltes felicitats, Lluís


Paraules de Núria Raventós en fer-li obsequi d’un mural fet pels infants i joves de Sant Ildefons


Estimat Lluís,

Els infants i joves de Sant Ildefons sabem que ets fill de Vilafranca del Penedès, terra castellera, i és per això que et volem oferir aquest mural que vol representar una síntesi del que hem anat compartint plegats al llarg d'aquests anys.

Així com els castellers fan pinya i van pujant seguint les indicacions del cap de colla per aixecar i consolidar un gran castell, nosaltres recolzats per la pinya formada pels nostres pares i guiats per tu, el nostre cap de colla, hem anat creixent en el camí de la fe.

Com saps molt bé un castell està format de diferents parts amb diferents funcions. A Sant Ildefons, els infants i joves participem en diversos grups: a la catequesi, a BATEC, a l'Esplai o a l'Agrupament escolta, i a mesura que ens anem fent grans, ens comprometem amb la nostra societat tot posant en pràctica els valors cristians que hem anat aprenent.

Aquest és el castell de Sant Ildefons, i així com el lema casteller és "forca, equilibri, valor i seny", els valors del nostre castell són "estimar, perdonar, ajudar, respectar", i molts d'altres que ens ajuden a veure Déu en el nostre dia a dia i en les altres persones.

Nosaltres, els infants i joves, t'hem deixat en aquest mural, amb notes de colors, petits records i agraïments per tot el que hem rebut de tu.

Moltes gràcies