12 d’agost 2023

Reflexions a la Paraula de Déu

Et dono gràcies, Senyor Jesús perquè la teva paraula i la teva presència em diuen que no em deixi vèncer per la por, et dono gràcies per la confiança de saber que no deixaràs enfonsar la barca de la vida i de l'Església perquè el que tu vols és que tota la humanitat arribi a bon port.

Vols que els teus deixebles encara que estiguem de vacances obeïm la teva paraula de pujar a la barca i anar cap a l'altra riba on ens hem de trobar amb els germans que encara no et coneixen o ja t'han oblidat, per ajudar a fer una església que surt a trobar sense por a qui col·labora amb tothom i a qui busca el bé i la pau.

Ensenyant a ser com tu, persones de pregària, a descobrir en nosaltres la teva presència, la del Pare i la de l'Esperit Sant, ajuda'ns a tenir la força per vèncer la comoditat o la por de donar-nos totalment a tu i als germans.

Avui enfront de la secularització i el laïcisme també tenim la sensació que toca  defensar-nos, quan el que ens convé és seguir l’impuls del papa Francesc, sortir amb confiança cap a totes les fronteres i perifèries.

Déu tot poderós i etern féu que creixi sempre en el nostre cor l'esperit de fills que heu volgut donar-nos, a fi que un dia meresquem entrar a la vostra herència perpetua, Amén.

Mireia Galobart