08 de juny 2023

Dia de la Caritat

Com cada any per Corpus, Càritas Diocesana ens convida a participar a la col·lecta de la seva campanya a favor dels desfavorits de la nostra societat.

Viure el Dia de la Caritat és participar del banquet del Regne, combregar amb els valors de Jesús i el seu estil de vida; fer-nos pa i vi amb Ell per donar vida en abundància, lliurar-la per amor, i ser germans i germanes dels que més pateixen.

Des d’aquest amor que és do de Déu per a tota la Humanitat i amb el lema: “Tu hi tens molt a veure”, “tu ets oportunitat, tu ets esperança”, tu pots canviar la situació de les persones que pateixen.

Celebrem aquest dia de Corpus amb el propòsit d’interpel·lar i convidar a obrir la nostra ment i re-enfocar la mirada, per veure junts una altra realitat: la de moltes persones que viuen en la tristesa, la soledat i la pobresa.

Segons dades de la memòria de l’any passat, Càritas va arribar a 35.414 persones a través de l’acció diocesana, i a 78.683 a través dels Càritas parroquials i arxiprestals.

Amb aquesta campanya, volem animar i despertar la solidaritat i la compassió de les comunitats parroquials; junts podem treballar per un estil de vida més just, solidari i fratern. Deixem-nos mirar i tocar per la tendresa de Déu.