09 de març 2023

El nou paradigme econòmic: l'ecologia socioambiental

El món s’enfronta a una sèrie de reptes a nivell econòmic, social i espiritual com poques vegades havíem viscut durant els darrers 100 anys malgrat les dues guerres mundials i la creixent onada de desigualtat entre regions i països com ha demostrat la recent pandèmia de la covid19. Una  de les veus que clarament demana i mostra un camí de transformació és la del papa Francesc que reivindica una visió en què radicalment es fixa la mirada en la persona, la solidaritat entre pobles i la conservació del medi ambient.

En aquest marc, des de la Fundació Valors Humans i la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri proposen un diàleg obert amb Emilce Cuda, Delegada Pontifícia per a l’Amèrica Llatina, en què es podrà compartir els elements principals d’aquesta nova economia, així com els principals desafiaments econòmics, socials, i espirituals.

En diàleg amb Ramon M.Nogués, escolapi i catedràtic d’Antropologia Biològica, i en debat amb tots els participants es proposaran els elements centrals d’aquest nou plantejament  i les claus per poder-hi avançar.

La sessió és oberta amb places limitades.

info@casaespiritualitat.barcelona 

Aquest acte tindrà lloc el proper diumenge 2 d’abril  tindrà lloc a la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri (C(Nena Casas, 47 de Barcelona), a les 17 hores. 

Horari:

17:00 h: presentació: Mns.Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona

17:15 h: conferència Emilce Cuda

18:00 h: descans

18:15 h: diàleg amb Ramon M.Nogués

19:00 h: debat amb els participants de l’acte