14 de juny 2022

Debats a Sant Ildefons de Cristanisme al segle XXI

Lloc: Sala d’Actes de la parròquia de Sant Ildefons, carrer Madrazo, 92

Dia: Dissabte, 18 de juny.

Hora: 11,15 del matí 

En les sessions de l’Espai Obert d’enguany s'ha preguntat com es viu ara i aquí la utopia de l’Evangeli que, més enllà de la postmodernitat, pot continuar il·luminant el camí. Però també ens preguntem si sabrem comunicar aquesta esperança d’un món comú i fraternal, perquè hem vist que els vells llenguatges i pràctiques han perdut significat i n’apareixen de noves que hem de saber desxifrar.

En aquesta sessió es posarà en comú la resposta que donen quatre persones convidades a la pregunta Com hem de parlar de Déu per fer-nos entendre. Escoltem al joves.

Els  convidats són persones  joves que treballen en diferents àmbits i ens faran veure què podem dir i què no podem dir quan parlem de la creença en Déu.

Són: Pau Cardoner, professor de ciències ambientals, Agnès Ramos, psicòloga, Jordi Vilà, pedagog , i  Enric Canet, biòleg i teòleg

Comptem amb una ‘fila zero’ de persones preocupades per com es pot compartir, en la societat actual, la utopia de l’evangeli i l’esperança de futur que comporta.

 

Presenta i modera : Mercè Izquierdo